Összejött a létszám, lesz NetScouts tábor Budapesten is!

NetScouts Basketball és Vasas Akadémia idén első alakalommal rendezi meg az „Elite Skills and Exposure” névre hallgató nyári táborát. Szeretettel várnak minden fiú és leány jelentkezőt 12-18 év között. Az eseményben szerepel majd egyaránt készség fejlesztés és a játékosok értékelése, emellett későbbi előléptetése azoknak a játékosoknak, akik képesek/alkalmasak arra, hogy az USA-ban játszanak.

Továbbá beszélni fognak arról a folyamatról, hogy miként érhetik el a játékosok azt, hogy az Egyesült Államokban NCAA-s illetve NAIA-s iskolákban valamint a fiatalabbak gimnáziumban folytassák a kosaras karrierjüket.

 

 

 

 

Netscouts Basketball segíteni fog, hogy az USA-ban egyetemre vagy épp előkészítő iskolába kerülj. A NetScouts Basketball és Vasas Akadémia közös „Elite Skills and Exposure Camp” nevű tábora Budapesten, ezen a nyáron 2014. augusztus 8-augusztus 10 között kerül meredezésre a Pasaréti Sportcentrumban.

Az alapvető ötlete az tábornak az, hogy segítsen fejleszteni mindenkinek a képessége szintjét, és segítsen az érdeklődő diákoknak elhelyezkedni az USA-ban. A táborban mindössze 80 jelentkező vehet részt.

Netscouts Basketball a helyszínen értékel minden egyes játékost, rögzíti a játékosok statisztikáját, valamit a táborban nyújtott teljesítményét. Minden tehetséges játékos, akit valamilyen szinten érdekel az amerikai lehetőség, az bekerül a NetScouts Basketball által összeállított nemzetközi brosúrába, amelyet az amerikai egyetemek is megkapnak.

Keresd fel bátran a NetScouts Basketball honlapját, hogy többet megtudj a szervezetről.

http://netscoutsbasketball.com/

Az összes nemzetközi edzőtábort megtalálod az alábbi linken:

http://netscoutsbasketball.com/camps/

A Vasas Akadémiáról írták a NetScouts honlapján!

http://netscoutsbasketball.com/camps/international-camps/

Regisztrációs űrlap:

http://netscoutsbasketball.com/camp-registration-budapest/

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus