Péntektől U16-os EYBL-selejtezőt játszanak Debrecenben

Pénteken kezdődik és egészen jövő hét szerdáig tart az U16-os EYBL selejtező Debrecenben, ahol a házigazda mellett a magyar csapatok közül az Alba Fehérvár és a Zsíros Akadémia is pályára lép - íme a program.

A debka.hu felvezetője a hétvégi és jövő heti torna előtt:

"Pénteken kezdődik az U16-os EYBL (Europian Youth Basketbell League) első selejtezője Debrecenben. Cserfalvi István 2002-esei már rutinosnak mondhatóak, hiszen ez lesz a harmadik évük a nemzetközi sorozatban.

A Debreceni Kosárlabda Akadémia – Jahn München mérkőzéssel kezdődik pénteken a torna, az előrehozott találkozót az OEC csarnokban rendezik 19 órától. A szombati szabadnap után a hét utolsó napján az Oláh Gábor utcai Sporortcsarnokban beindulnak a küzdelmek. Neuwirth Bencéék koradélután a cseh Ostravával játszanak, hétfőn a Mladost Zemunnal, majd kedden a finn Honkával találkoznak. A Cserfalvi István és Varga Ádám által irányított hajdúságiakon kívül két magyar csapat, a Zsíros Akadémia és az Alba Fehérvár is pályára lép a Nagyerdőn.

A hétvégén az U15-ösök is szerepelnek az EYBL-ben, Erdei Ádám tanítványai Ostravába utaznak, ahol a Rátgéber Akadémia, az olasz Lido di Roma, a szlovén Kosarkarski Klub Grosuplje és a szerb KK Flash együtteseivel csapnak össze."

A teljes debreceni programot ezen a linken megtaláljátok!

Forrás - debka.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus