Remekül indított a Rátgéber Akadémia

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia csapatai remekül kezdték a korosztályos bajnokságokat, erről olvashattok most egy rövidebb beszámolót.

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia sajtóanyaga:

A PEAC-PÉCS-csel közösen indított junior leány csapat az első hazai találkozóján 93-58-ra legyőzte a Zsíros Akadémia csapatát. A legeredményesebb pécsi Kiss Virág volt, aki 20 perc alatt 30 pontot, 15 lepattanót és 3 labdát szerzett, valamint két gólpasszt is kiosztott.

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapata a MAFC-ot győzte le 88-69-re, így két forduló után veretlenek a pécsiek. Serdülő fiú „A” csapatunk kiütéses győzelmekkel kezdte a szezont, a Tamásit 185-4-re, a Bonyhádot 158-7-re verték Zalay Zoltán tanítványai. A serdülő „B” csapat Pakson lépett pályára, de nem sikerült legyőznie a házigazdákat (66-59) és az Alisca Sólymokat (75-61).

Imreh Ajtony kadett leány együttese is győzedelmeskedett, hazai pályán 101-42-re nyertek a Dávid Kornél Akadémia ellen. A kenguru bajnokság első fordulójában a Rátgéber Akadémia 56-45-re legyőzte a Dombóvárt, 70-24 arányban pedig jobbnak bizonyult a PVSK csapatánál is. Az Akadémia tini leány csapatának nem sikerült a győzelem a hétvégén, a Baja és a Szekszárd hagyta el győztesen a parkettet.

Forrás - Rátgéber Kosárlabda Akadémia
Foto, Slide - ratgeberakademia.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus