U18: Hasznos felkészülési meccsek

Pénteken és szombaton további három mérkőzést játszott az U18-as fiú válogatott a Spring Slam Tournament Budapest 2014 torna keretein belül. A háromból két találkozót ugyan elveszített a csapat, ám az idősebb, tapasztaltabb és fizikálisan is erősebb ellenfelek elleni összecsapások hasznosak lehettek a felkészülés szempontjából. Az alábbiakban Zentai Levente rövid beszámolóit olvashatjátok a pénteki és szombati ütközetekről.

Az első nap találkozóiról ezen a linken olvashattok.

U18-as Fiú Válogatott – B. C. Vojvodina 75-85

Kovács Bence 15/9, Antóni Csanád 7/3, Szabó Domokos 5/3, Krivacevic Marko 12, Peringer Balázs 2.

Csere: Popgyákunik Balázs 5/3, Nagy Levente 14/3, Bagó Martin 4, Filipovic Márkó 6, Pongó Marcell 5/3.

Szakmailag nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a B. C. Vojvodina csapatával. Végig kiélezett mérkőzésen – a fizikai előnyben lévő ellenfél ellen – a végjátékban maradtunk alul. Dicséret illeti a játékosokat, hogy az agresszív védekezés ellen okosan és bátran játszottak az U20-as vendégcsapat ellen.

 

Nagyvárad – U18-as Fiú Válogatott 80-92

Pongó Marcell 11/6, Demeter Attila, Kiss Raul 6, Skorcov Gergő 4, Popgyákunik Balázs 10

Csere: Kovács Bence 11, Peringer Balázs, Nagy Levente 6, Antóni Csanád 17/3, Bagó Martin 4, Filipovic Márkó 21/9, Béres Nándor 2.

Az U23-as és az NBI/B-s mérkőzések miatt hiányzók helyén több olyan játékos is szerepelt, aki a mai első mérkőzésen is pályára lépett. Látszott a fáradság a csapatokon, de a fegyelmezetten kosárlabdázó Válogatott, a késői időpont ellenére sikerre vezette csapatunkat, az idősebb játékosokat is pályára küldő nagyváradi csapat ellen.

 

U18-as Fiú Válogatott – Tehetséges Fiatalok–Budapest 55-64

Nagy Levente 6/3, Szabó Domokos, Antóni Csanád 8/6, Filipovic Markó 16/6, Andrássy Géza 8.

Csere: Popgyákunik Balázs, Peringer Balázs, Pongó Marcell 12/9, Béres Nándor 2, Kiss Raul 1, Skorcov Gergő, Krivacevic Marco 2.

A torna utolsó mérkőzésén a fizikálisan erősebb és idősebb ellenfelünkkel a felkészülésünket jól szolgáló mérkőzést játszottunk.

Köszönet a szervezőknek, és az MKOSZ-nek, hogy lehetővé tették részvételünket ezen a nívós tornán.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus