Vasas: megvan a 8. is, jöhet a Himki!

Ma, magyar idő szerint reggel 10-kor mérte össze tudását az orosz Avtodorral a Vasas U16-os csapata az EYBL alapszakaszának második, a lengyelországi Czluchow városában rendezett tornájának középső játéknapján, Sárosi Bulcsú tanítványai pedig maradtak makulátlanok az újabb magabiztos diadallal. Jöjjenek a részletek!

MKB Euroleasing Vasas (magyar) - BC Avtodor (orosz) 54 - 39 (17-7, 12-11, 12-5, 13-16)

A 14 pontos, 10 lepattanós dupla duplát szállító Joel Nshimba, valamint az eddigi legeredményesebb magyar játékos, Rudner Gábor (12 pont, 4 lepattanó) főszereplésével már az első nyolc percben megugrott tízzel a magyar alakulat, mely az utolsó etapban már 20-szal is ment, s végül mindenkit legalább kilenc percre bevetve gyűjtötte be sorozatban nyolcadik diadalát is a Sárosi-alakulat.

A ma 17:30-tól a Himki ellen meccselő Vasas már biztosan érmes ezen a tornán, sőt, az is eldőlt, hogy már matematikailag sincsen arra lehetőség, hogy ne pozitív mérleggel zárja a 15 meccses szereplését az óriási siker küszöbén álló pasaréti klub, mely mai második összecsapásán biztosíthatja nyolcasdöntőbeli részvételét is az oroszok ellen!

A Vasas legjobb dobói: Nshimba 14, Rudner 12/6, Lewis 9
Az Avtodor legjobb dobói: Zakharevi 13, Huvalov 11, Krivih 4
 

A Vasas - Himki találkozót 17:30-tól erre a linkre kattintva lehet online staisztika segítségével követni!

Hajrá Vasas, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Fotó: mkosz.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus