14:00-tól Ausztrália az U19-es lányok ellenfele

Ma délután 14:00-tól Ausztráliával játssza utolsó csoportmeccsét U19-es lány válogatottunk az udinei világbajnokságon.

Mint ismert, a magyar női U19-es válogatott az udinei korosztályos világbajnokság első napján 44 ponttal legyőzte Mexikót, majd egy szoros mérkőzésen elbukott Japán ellen vasárnap.

A mai ellenfél Ausztrália, ellenük játssza Balogh Judit csapat az utolsó csoportmérkőzését, és az ausztrálok is ugyanezt az eredménysort tudják felmutatni - kicsit kevésbé kaptak ki a japánoktól (61-66), "kicsit" jobban verték Mexikót (109-34), de a lényeg ugyanaz, 1-1-gyel állnak ők is. Az eddigi statisztikák a mexikóiak miatt csalókák, az azonban látszik, hogy a palánk alatt nagyon nehéz dolgunk lesz - mostani ellenfelünk legjobbja a 194 centi magas Ezi Magbegor, de még két olyan játékosuk van rajta kívül, aki lényegében ugyanilyen fizikai paraméterekkel bír. A pattanózás kulcsfontosságú lehet, illetve mivel ebben valószínűleg hátrányban leszünk, ezért a dobóforma kiemelt jelentőséggel bír a mai találkozón.

A képlet egyszerű: mindkét válogatott továbbjut, a győztes a második helyen, a vesztes a harmadikon, hiszen Japántól mindkét csapat kikapott.

A mérkőzést élőben ezen a streamen tudjátok nézni:

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus