A Csehország elleni bronzmeccs, élőképpel!

A tegnapi, Egyesült Államok elleni vereséget követően most a házigazda csehekkel néz farkasszemet U17-es leányválogatottunk a korosztályos világbajnokság bronzmeccsén. Ahogyan eddig az összes találkozót, a mostani, 18:00-kor kezdődőt is nyomon követhetitek élőben!

A tegnapi, USA ellen elszenvedett vereség ellenére is van még esélye az éremszerzésre a magyar csapatnak, hiszen ma a bronzmeccsen az egyszer általunk a tornán már legyőzött házigazda, Csehország lesz az ellenfél. Mint ismeretes, a csoportkör második fordulójában hosszabbítás után, 88-85 arányban nyert Mészárosné Kovács Andrea együttese. Sokkal könnyebb ütközetre most sem lehet számítani, hasonló eredménnyel azonban kiegyeznénk most is.

Csehország együttesének az volt az egyetlen veresége a csoportküzdelmek alatt. Az egyenes kieséses rendszer első körében aztán óriási csatában, csak a negyedik negyedben fordítva győztek Olaszország ellen (61-57), valamivel könnyebben Ausztrália ellen (61-50), tegnap viszont súlyosabb vereségbe szaladtak bele a spanyolok ellen, mint mi Amerika ellen (41-73), úgyhogy ilyen szempontból semmilyen lélektani előnyben nincsenek. A hazai pálya, a közönség nyilvánvalóan őket segíti majd, de egyszer már sikerült őket legyőzni az elmúlt egy hétben, miért ne sikerülhetne ez még egyszer?!

A 18:00-kor kezdődő találkozót az alábbi linken követhetitek majd figyelemmel!

A tényleges adás a szokásos időpontban, 10 perccel a meccs kezdete előtt indul.

Statisztikát ezen a linken olvashattok, nézhettek majd!

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus