A csoport első helyéért játszanak az U16-os lányok

Két kiütéses győzelmet követően Olaszország az ellenfél, a tét pedig a csoportgyőzelem - a mérkőzés 14:00-kor kezdődik. 

Eddig ellenállhatatlan az A-divíziós Eb-n a magyar U16-os női válogatott, Romániát 87-40-re, Szerbiát 75-46-ra verte meg, így 2-0-s mérleggel és önbizalommal telve érkezhet meg az utolsó csoportmeccsre Olaszország ellen. A taljánok viszont hasonló formában vannak, a szerbeket 69-51-re, tegnap a románokat pedig 87-34-re győzték le, így ők is két sima győzelmet arattak - éppen ezért aki most nyer, az fut be a csoport első helyén, aki veszít, az pedig a másodikon.

A statisztikákat egyelőre sok értelme nincs böngészni, két domináns csapatról beszélünk, sokkal inkább az dönthet, hogy egymással szemben melyik tudja nyugodtabban, pontosabban elvégezni a feladatát, hamarabb megoldani a nehéz szituációkat, átvészelni a hullámvölgyeket. A három nap alatt lejátszandó harmadik mérkőzés is faktor lehet, de a kispad eddig mindkét oldalon hozzátette a magáét.

Szóval mindenképpen óriási csatára számíthatunk, ahol azonban nincs mitől tartania csapatunknak - az összecsapás 14:00-kor kezdődik és az alábbi linken élőben követhető:

fotó, slide: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus