A halálcsoport ellenére a nyolc közé jutna az U18

Holnap rajtol a B-divíziós U18-as Európa-bajnokság Ausztriában, a magyar játékosok mondták el a várakozásaikat a tornával kapcsolatban.

Durázi Krisztofer:
Szeretném, ha a csapat továbbjutna a csoportból, utána bármi megtörténhet. A felkészülés során megmutattuk, hogy soha nem adjuk fel, hiszen többször nagy hátrányból álltunk már fel. Küzdeni fogunk egymásért!

Részemről mindent bele fogok adni, védekezésben és lepattanószerzésben sokat szeretnék segíteni a csapatnak.


Krnjajski Boris:
Szerintem az, hogy nehéz csoportba kerültünk, semmit nem jelent, hiszen vagyunk olyan jó csapat, hogy meg tudjunk verni mindenkit. Ha elég fegyelmezettek leszünk, jó eredményt tudunk kiharcolni. Magamtól védekezésben és támadásban is sokat várok, szeretnék sokat segíteni a csapatnak.


Pongó Marcell:
A csapattól és magamtól is ugyanazt várom: minden meccsen a maximumot adjuk ki.


Demeter Attila:
Úgy érzem a csapat felkészült a lehető legjobb eredmény elérésére. A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét. Bár "halálcsoportba" kerültünk, úgy gondolom, hogy reális cél lehet a 8-ba jutás és az egész csapat azon lesz, hogy minél előrébb végezzünk.

Saját magamtól azt várom, hogy a maximumot nyújtsam minden mérkőzésen, hogy a csapatot hozzá tudjam segíteni céljai eléréséhez.


Mócsán Bálint:
Elsődleges célnak a legjobb 8-ba jutást szeretném ha elérnénk, majd ott a legjobb helyezést hazahozni. Úgy érzem, ha az egész tornán maximálisan koncentrálva és keményen játszunk, képesek vagyunk még a feljutást is kiharcolni.

Szeretnék a csapat meghatározó játékosa lenni az Eb-n. Leginkább a dobott pontjaimmal tudom a csapatot segíteni, így mindent megteszek, hogy hatékony mezőnyszázalékkal játsszak.

Meg akarom mutatni, hogy ilyen szinten is képes vagyok jó teljesítményt nyújtani a pályán.
 

Horváth Kristóf István:
Az Ausztriában megrendezésre kerülő "B" divíziós Eb egy nehéz, ám véleményem szerint nem a mindenki által kikiáltott "halálcsoport" a miénk. Mindenképp óriási fegyverténynek tartanám, hogyha sikerülne bejutni a legjobb 8 közé.

A csapatnak ehhez mindent bele kell adnia, végig koncentrálva, 100%-ot kell nyújtani. Ha sikerül elérni a kitűzött célt, onnantól már bármi lehet, pillanatnyi forma is dönthet.

Személyes célként fogalmaztam meg magamnak a kiegyensúlyozott, hasznos játékot, részletesebben nem szeretnék még erről beszélni.


Pápai Máté:
Szerintem egy nagyon hasznos és tanulságos felkészülésen vagyunk túl. Fizikálisan és taktikailag is felkészültünk az Eb-re és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a legjobb helyezést érjük el.

Egyénileg szeretném minden meccsen a legjobbat nyújtani és a lehető legtöbb játékpercet a pályán tölteni. Külön szeretném megköszönni Farkasinszki Gábor erőnléti edzőnek, hogy a felkészülés alatt nagy hangsúlyt fektetett rám - a fejlődésem érdekében.


Kiss Ádám:
Szeretném, ha a csapat az egész Eb alatt a maximumot tudná hozni. Tudom, hogy ez szinte lehetetlen, mivel lesznek hullámvölgyeink, de azokon túl kell esnünk és mindig csak az előre lehet a cél. A minimum elvárásom a csapattól eredményt illetően a 8. hely, de tudom, ha mindenki küzd majd a másikért, együtt bármelyik csapatot elkaphatjuk.

Egyénileg nincs nagy elvárásom. Ez lesz az első Eb-m, melyet nagyon várok már. Csupán annyit szeretnék, hogyha pályára kerülök, a lehető legtöbbet hozzam ki magamból és addig hajtsak minden meccsen amíg össze nem esek. A pályán mindig azon leszek, hogy segítsem a srácokat.


Doktor Péter:
Úgy gondolom, hogy a csapat maximálisan felkészült a megmérettetésre mind taktikailag, mind egyénileg. A legjobb 8-ba kerülést tűztük ki fő célul, amiért mindent meg fogunk tenni. Egyénileg, úgy gondolom, mindent megtettem a felkészülés alatt, amit a mérkőzéseket is kamatoztatni szeretnék.


Rudner Gábor:
A csapattól azt várom, hogy egységesen, csapatmunkával továbbjussunk a csoportkörből a legjobb 8 közé.

Egyénileg szeretném a csapatot védekezésben és támadásban is segíteni, szeretnék meghatározó játékosa lenni az Eb-nek.


Fülöp Bence:
A csapattól a legjobb 8 közé jutást várom!

A felkészülés alatt mindent megtettem a személyes fejlődésem érdekében, remélem, az Eb-n meg tudom majd mutatni, mire vagyok képes.


Kucsora Csaba:
Szerintem mivel ez egy jó képességű csapat, így én személy szerint a 8 közé jutást várom el, annak ellenére is, hogy ilyen nehéz csoportot kaptunk.

forrás és fotó: U18 fiú kosárlabda válogatott 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus