A kazahok is "kipipálva"

Uruguay legyőzése után a második napon második meccsét is megnyerte fiú válogatottunk a debreceni U18-as B3x3-as világbajnoságon.

Uruguay legyőzése után a második napon második meccsét is megnyerte fiú válogatottunk a debreceni U18-as B3x3-as világbajnokságon. A nyeretlen kazahok a meccs első felében még partiban voltak fiainkkal, de a meccs második felében parádéztak fiataljaink, s fölényes győzelmet arattak - nagyot lépve a továbbjutás felé.

Magyarország-  Kazahsztán 19-11

A magyar csapat pontszerzői: Boros, Durázi 6-6, Horváth 5, Opre 2. 

A tegnapi két vereség után ma Uruguay legyőzésével tett egy lépést a továbbjutás felé fiú válogatottunk, amely mai második meccsén a csoport egyetlen nyeretlen csapata, Kazahsztán ellen lépett pályára. 

Horváth Kristóf betörésből szerzett kosarára pozícióból a kazahok 203 centis, "tagbaszakadt" centere, Danyilcsenko felelt. Az előző meccsen pont nélkül maradó "cséká", Boros is gyorsan beköszönt, majd Horváth távoli találatával 4-1-re megugrottak fiaink. Aztán Horváth pazar alley-oop "zsugát" ívelt fel Durázi Krisztofernek, a Kristóf-Krisztofer kombináció valóban látványos volt, a legközelebbről Danyilcsenko látta. 6-3-ra feljött Kazahsztán, amikor Durázi használta ki ügyesen, hogy Danyilcsenko éppen pihen, lefordulás után szerzett látványos kosarat.

A kis pihenő után visszatérő kazah óriás 8-6-ra hozta fel csapatát. Kritikus helyzetben újra Horváth villant, majd Boros szerzett fontos kosarat. A kazahoknál született egy találat távolról is, amellyel 10-9-re jött föl a rivális. Boros a legjobbkor villant, "beizmozott" kosara után pedig jött csapatunk "belső sora". majd Durázi labdája is beszédült, s Opre remek bejátszás után szerzett kosarat. Újra két magas játékosunk villant, Durázi távolról, Opre pedig egy remek leválás után. Kazahsztán elkészült erejével, fokozatosan nőtt az előny, egyértelműen fölénybe kerültek a srácok, s a végén Boros parádés megmozdulásaival fölényes győzelmet arattak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus