A második meccsen is legyőzték az U16-os fiúk a cseheket

A tegnapi siker után ezúttal hosszabbításban győzött a magyar U16-os fiú válogatott a csehek elleni felkészülési mérkőzésen.

Második mérkőzés, Jicín - Csehország
Csehország U16 - Magyarország U16 81-84 hosszabbítás után (12-23, 23-20, 17-18, 23-14, 6-9)

Magyarország: Tóth 4, Somogyi 16, Frank 4, Kelenföldi 15/3, Kovács 4. Cs: Martinez 16/6, Varga 9, Polster 2, Takács Milán 9/3, Sitku 4, Takács Martin 1.

Horváth Orsolya technikai vezető beszámolója:

Jól kezdett a magyar csapat, a 16. percben már 19 ponttal is vezetett. A magabiztosnak tűnő előny birtokában, könnyelműsködő védekezések és szervezetlen, pontatlan támadások jellemezték csapatunkat, mely a nagyszünet után sem sokat változott. Ebben a szakaszban még tartottuk 6-10 pontos előnyünket, de a végjátékban néhány hiba, amit ellenfelünk jól kihasznált, és az első percek után újra egyenlő lett az állás. A hosszabbításban felváltva estek a kosarak, a szerencsésebb csapat győzött.

Váradi Attila vezetőedző: Magabiztosan kezdtünk, ameddig fegyelmezetten játszottunk, addig minden úgy alakult, ahogy mi szerettük volna, de sorozatos fegyelmezetlenségekkel sikerült magunkra húznunk ellenfelünknek, és megadni az esélyt nekik a végjátékban. Meg kell tanulnunk, hogy egy mérkőzés a lefújás pillanatáig tart, és eredményt csak úgy lehet elérni, ha végig 100%-os teljesítményt akarunk nyújtani, nem lehet helye a könnyelműsködésnek.

Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus