A végén kerekedtek felül fiataljaink

Pár nappal a magabiztosan nyert spanyolországi tornáról való hazatérés után újabb felkészülési mérkőzést játszott s nyert meg U18-as leány válogatottunk.

Magyarország-Horvátország 79-65 (18-20, 20-17, 20-21, 21-7)

Hazatérve a múlt hét végi, spanyolországi tornáról Kecskeméten folyamatosan edzésben maradt a társaság, és bizony a mérkőzéssorozat és a tréningek okozta fáradtság érződött a játékosokon.

A horvát csapat három negyeden át egészen pazar dobóformát bemutatva tudta tartani a lépést fiataljaiankkal. Az első 30 percben szomszédaink 65%-os pontossággal céloztak a mezőnyből. A mieink lepattanókban, landaszerzésben jobbak voltak ellenfelüknél. A záró szakaszra elkészült erejével a horvát válogatott, a mieink labdaszerzéseket követően könnyű kosarakkal, Dubei Debóra és Kuttor Enikő eredményessége révén a 30. és a 35. perc között egy 13-3-as rohammal eldöntötték a meccset a maguk javára. A két csapat holnap délelőtt újra megmérkőzik egymással.

Magyarország: Studer Á. 7, Dubei 16/3, Weninger 10/6, Kuttor 17, Kiss V. 7. Cs: Aho 12, Böröndy D., László 9, Kádár 1, Török Á.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus