Anglia ellen javíthat az U18-as válogatott

Ugyan a négy közé már nem juthatnak U18-as fiaink, két komoly vereség után a britek ellen lehet javítani - kezdés: 18:00

U18-as Európa-bajnokság, B-divízió, Középdöntő – E-csoport, 2. mérkőzés

Magyarország (0-2) – Anglia (0-2), 18:00

Mivel tegnap este vereséget szenvedett Lengyelországtól a magyar válogatott, elvesztette esélyét, hogy a bejusson a legjobb négy közé. A lengyel csapat fizikai és magasságbeli fölényét nem tudta kizárólag a védekezéssel ellensúlyozni nemzeti együttesünk, nagyon hiányzott legalább egy átlagos dobóteljesítmény. Persze még van lehetőség a javításra, s nem szabad elfelejteni, hogy az alap célkitűzést, a legjobb nyolc közé kerülést teljesítették a fiúk. Amennyiben nem kerülünk korán nagy mértékű hátrányba és döntő többségében jó ritmusa lesz a támadásainknak, akkor lehet esély arra, hogy felülkerekedjünk mai ellenfelünkön.

Anglia tegnap azzal a Szlovéniával mérkőzött, mely hasonlóan nagy különbséggel győzte le válogatottunkat, mint tegnap a lengyelek. Az első félidő szoros csatát hozott, így döbbenetesen hathatott a szigetországiak számára, hogy a harmadik negyedet 15-0-s futással kezdték a szlovénok. A nagy előny és rövidzárlat nagy mértékben befolyásolta a találkozó további alakulását, ugyanis attól a ponttól kezdve az angoloknak már momentumuk sem volt.

A magyar együttes számára nagyon fontos, hogy a két nagy aranyú vereség után pozitív impulzus érje és így lendületből vághasson bele az 5-8. helyekért zajló küzdelembe.

Szurkoljunk együtt a magyar csapat sikeréért!
Hajrá magyar kosárlabda!

fotó, slide: Farkas Dávid

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus