Átmozgatás - 10 óra buszozás után

Hosszú és fárasztó, 10 órás buszozás után a tegnap reggeli indulást követően este 7 óra tájban megérkezett az U17-es leány kosárlabda válogatottunk a csehországi Klatovyba, ahol a szállás elfoglalása után Kovács Andrea azonnal tartott egy átmozgató edzést

Amint arról Sándor Ádám, az U17-es válogatott technikai vezetője honlapunknak elmondta, még itthonról, magyar földről sikerült beszélni Tóth Tímeával, akinél az utazás előtti napon egy orvosi vizsgálat olyan rendellenességet állapított meg, amely miatt a játékos nem tarthatott a csapattal. A hosszú utat és a szobák elfoglalását követően tegnap este Kovács Andrea és stábja kis átmozgató edzést tartott a lányoknak.

Ma a tervek szerint 2 foglalkozásuk lesz az ifjú hölgyeknek, akik holnap este Kanada ellen kezdik meg világbajnoki szereplésüket.

Az ellen a Kanada ellen, amely tavaly az U16-os amerikai kontinens bajnokságon döntőzött az Egyesült Államok ellen, s 82-48-ra kapott ki tőle a fináléban. A kanadaiaknak egy 190 és egy 191 centis játékosuk van, a csapat legmagasabb játékosa, bizonyos Lauren Maureen Yearwood 15 pontot és 8 lepattanót szerzett abban a bizonyos tavalyi amerikaiak elleni fináléban.

A mieinknek pedig a tavalyi az Eb-bronz kell, hogy kellő önbizalmat kell adjon...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus