Az albánok ellen javíthat U20-as válogatottunk

Az első pofont megkapták Váradiék tegnap a svédektől, Albánia ellen nem hibázhatnak a hazai rendezésű B-divíziós Eb-n. 

U20-as Európa-bajnokság, B-divízió, csoportkör, 3. mérkőzés

Magyarország - Albánia 18:00

Tegnap Svédország ellen alulmaradt U20-as válogatottunk, Perl Zoltánt pedig kiállították, a hajrában nem tudtunk mit kezdeni az északiak ászával, Löfberggel. Az albán válogatott nyilvánvalóan más szintet képvisel, tegnap 18 ponttal kikaptak Szlovákiától és bár a támadójátékuk nem nézett ki rosszul, védekezésben eléggé verhető csapat benyomását keltették.

A magyar csapat a két meccs alatt átlagban a legkevesebb pontot kapta a tornán, tegnap is inkább a gyenge dobóteljesítmény és az akadozó támadójáték okozta a vereséget. Sokkal jobban kell figyelnünk az eladott labdákra, különösen Váradi Benedeknek kell javulnia, aki a csapat egyik vezére és már az első meccsen sem igazán ment neki, tegnap viszont 3/16-os mezőnymutatót, valamint öt eladott labdát mutatott fel - a hajrában látott játékát kell kinyújtania a teljes mérkőzésre. 

Egy újabb vereség akár végzetes is lehet, Pór Péter tanítványainak tanulni kell a hibákból és sokkal nagyobb odafigyeléssel, koncentráltabban kosarazva meg kell szerezni a győzelmet - természetesen mi vagyunk az esélyesek. 

A mérkőzésrő élő, szöveges tudósítással jelentkezik a helyszínről az onlajnok.com, ami ide kattintva elérhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus