Az oroszok jobbnak bizonyultak fiainknál

A magyar U18-as fiú válogatott a korosztályos 3X3 világbajnokság első meccsén nagy küzdelemben, de vereséget szenvedett az oroszoktól.

Magyarország (0-1) - Oroszország (1-0) 13-17

A magyar együttes pontszerzői: Horváth 6, Boros 4, Durázi 3.

Durázi Krisztofer szerezte a férfi torna első pontját, az oroszok azonban ha nem is gyorsan, de fordítottak, sokáig 1-2 állt az eredményjelzőn. A harmadik perc környékén indult be a pontgyártás, de hiába egyenlített ötször is a magyar válogatott Boros Márk, Durázi és Horváth Kristóf kosaraival, mindig szinte azonnal válaszolt az ellenfél. 6-7-ig ment ez a tendencia, ezt követően azonban a magyar támadások kimaradtak, az oroszok így meg tudtak lépni (6-10).

Itt váltott át - ha nem is feltétlenül tudatosan, de láthatóan - a magyar együttes kicsit több távoli dobásra. Boros kettese után nagyon gyorsan szereztek két egypontost az oroszok, egy magyar büntető után azonban Horváth újabb duplája is a helyére került (11-12). Az oroszok azonnal válaszoltak egy majdnem kettessel, de dobtak még rá zsinórban még 1-1 pontot, így megint 4 ponttal léptek meg (11-15). Horváth ugyan megint betalált kintről - 13-15-nél így utoljára látótávolságon belül volt az ellenfél -, de az oroszok újfent eredményesek voltak kétszer is, így végül 17-13-ra nyertek.

A magyar együttes 19:20-kor lép pályára legközelebb, méghozzá a Fülöp-szigetek ellen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus