Az U16-os fiúk legyőzték Ukrajnát

Felkészülési mérkőzésen, a középső két negyedet uralva győzte le U16-os fiú válogatottunk az ukránok korosztályos csapatát.

Horváth Orsolya tudósította:

Felkészülési mérkőzés, Székesfehérvár, MKOSZ Edzőcsarnok 
Magyarország U16 - Ukrajna U16 66-60 (14-19, 22-12, 16-10, 14-19)

Magyarország: Meleg 4, Sitku 7, Somogyi 10/6, Dancsecs 9/3, Frank 4 Cs: Orgona 4, Kelenföldi 3/3, Kovács 3, Takács Milán 8, Tóth 7, Takács Martin 2, Martinez 5.

A meccs teljes statisztikáját ezen a linken eléritek!

Megilletődötten, rossz ritmusban kezdte a magyar csapat a mérkőzést, ellenfele szinte állva hagyta az első percekben. Változást csak az első negyed végére sikerült elérnie csapatunknak. A második negyedet merőben más felfogásban, sokkal hatékonyabb védekezéssel és gyors támadásokkal játszotta nemzeti válogatottunk. A nagyszünet után ott folytatódott a játék, ahol abbamaradt, a negyed vége felé kezdett újra szétesni a védekezésünk, és pontatlanná váltak támadásaink. Ennek eredményeként ellenfelünk újra magára talált, csökkentette hátrányát és a mérkőzés végére 10 ponton belülre tudott felzárkózni. Összességében megérdemelt magyar győzelem született, "szezoneleji" formaingadozással, kapkodással megtűzdelve. 

Váradi Attila vezetőedző: Gratulálok a csapatnak, átestünk a tűzkeresztségen, az első mérkőzésen. Hosszú út és nagyon sok munka vár még ránk, hogy elérjük céljainkat.

Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus