Az U17-es lányok már a vb egyenes kieséses szakaszában, ezúttal is élőben!

A csoportmeccseket veretlenül letudó U17-es leány válogatottunk ma délután, 15:45-től Egyiptom ellen kezdi meg az egyenes kieséses rendszert - győzelem esetén már a legjobb 8 között lenne Magyarország a csehországi korosztályos világbajnokságon. A találkozót ezúttal is élőben követhetjük figyelemmel!

Mint arról már korábban beszámoltunk, a magyar U17-es leány válogatott három győzelemmel tudta le a csehországi világbajnokság három csoportmeccsét az A jelű négyesben.

Először Kanada válogatottját verte Mészárosné Kovács Andrea együttese hosszabbítás után (76-73), majd a házigazdákat, a tavalyi U16-os Eb ezüstérmesét, Csehországot fektették két vállra, ugyancsak egy ötperces túlóra után (88-85). Ekkor már biztos volt, hogy a kvartett első helyén végeznek a magyarok. Egy szünnap után, tegnap este Korea válogatottjával nézett farkasszemet válogatottunk, és egy kitűnő első félidővel be is húzták ezt a találkozót is (73-68).

Az már a tegnapi, Korea elleni összecsapás előtt eldőlt, hogy Egyiptom lesz a magyar együttes ellenfele, miután az észak-afrikai csapat mindhárom mérkőzését elvesztette a B csoportban, így pedig a negyedik helyen végeztek - a braziloktól 87-47-re, a spanyoloktól 87-54-re, az olaszoktól pedig 65-48-ra kaptak ki.

Az eddigi eredmények után talán nem jelent túl nagy önbizalmat, ha kijelentjük, a magyarok az esélyesebbek a 8 közé jutásra, azt azonban nem szabad elfelejteni, itt már a hiba nem fér bele, hiszen egy meccsen dől el a továbbjutás innetől kezdve. A 15:45-kor kezdődő mérkőzést ezúttal is élőben követhetitek nyomon az alábbi videóban (a közvetítés nagyjából 10 perccel a találkozó kezdete előtt indul el):

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus