Az U20-as fiúk legyőzték Törökországot

Az U20-as fiúk tegnap este szoros meccsen, jó negyedik negyedüknek köszönhetően legyőzték a török korosztályos válogatottat.

Felkészülési mérkőzés, Székesfehérvár
Magyarország U20 - Törökország U20 81-75 (18-18, 23-24, 19-19, 21-14)

Magyarország: Mócsán 18/6, Pongó Marcell 14/9, Filipovics 11, Andrássy 8/3, Demeter 7, Olasz 6, Horváth K. 5/3, Antóni 3/3, Mike 3/3, Bagó 3, Kis 3, Vágvölgyi -.

A kosarsport.hu beszámolója:

Péntek este lejátszotta első edzőmeccsét a magyar U20-as fiú kosárlabda válogatott a fehérvári MKOSZ-csarnokban. A mieink ellenfele Törökország korosztályos csapata volt.

Pór Péter együttese két hete kezdte meg felkészülését a júliusi, finnországi A-divíziós Európa-bajnokságra, ahol Litvánia és Németország mellett épp a „félholdasok” lesznek az egyik csoportellenfeleink.

A magyarok – Mócsán és Pongó vezérletével – szoros csatában, jobb hajrájuknak köszönhetően hat ponttal nyertek. A két gárda szombaton, 16.30-kor ismét összecsap egymással.

Pór Péter szövetségi edző: Nagyon örülök, hogy amit gyakoroltunk, azt viszontláttam a pályán. A fiúk küzdőszelleme példás volt, védekezésben és támadásban is igyekeztek megcsinálni, amit megbeszéltünk. Holnap másik felállással játszunk, mindenki megkapja a lehetőséget.

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus