Az U20-as fiúk oda-vissza legyőzték Szlovákiát

Két nap alatt másodjára is legyőzte U20-as férfi válogatottunk a szlovákok korosztályos csapatát - ezúttal 40 pont volt a különbség.

A kosarsport.hu beszámolója:

Felkészülései mérkőzés, Losonc
Szlovákia U20 – Magyarország U20 40-80 (9-24, 7-21, 13-16, 11-19)

Magyarország U20: Pongó 8/6, Horváth K. 6/6, Vágvölgyi 2, Filipovics 11/9, Andrássy 11. Csere: Demeter 4, Hódi 3/3, Antóni 10, Peringer 2, Krivacsevics 13/3, Domokos 3/3, Olasz 7.

Két nap alatt másodszor találkozott egymással Losoncon a szlovák és a magyar U20-as fiú kosárlabda válogatott.

Ezúttal sem volt kérdés, hogy ki nyeri a találkozót, a mieink fölényes, negyven pontos győzelmet arattak a B-divíziós házigazdák ellen.

Pór Péter együttese visszatér Fehérvárra, vasárnap este már ismét edzés vár a csapatra, amely jövő csütörtöktől Spanyolországban szerepel egy felkészülési tornán.

Pór Péter, a magyar válogatott szövetségi edzője: Tegnaphoz képest újabb védekezési variációkat próbáltunk ki, sikerrel. Támadásban igyekeztünk pontosítani a dolgokat, hogy még gördülékenyebben menjen a játék. Mindkét mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. Koncentráltak voltunk tegnap és ma is, pici hullámvölgyek azért becsúsztak a játékunkba. Most lezártuk az első három hetes felkészülésünket, amit eddig elterveztünk, azt sikeresen elvégeztünk, a folytatásban igyekszünk bővíteni a taktikai repertoárunkat.

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus