Az U20-as magyar válogatott is verte Szlovéniát!

Nem kis bravúrt végrehajtva egy olyan szlovén válogatottat vert el Váradi Attila legénysége Olaszországban, egy felkészülési tornán alig két héttel az A-divíziós Eb rajtja előtt, mely több Adria Ligában edződő kosarast vonultatott fel.

Horváth Orsolya technikai vezető beszámolója

A krétai A-divíziós Eb-re készülő magyar U20-as fiú válogatott utolsó felkészülési mérkőzéseit játssza a hétvégén Olaszországban, Domegge di Cadorében, ahol a hazaiak mellett Szlovénia és Svédország szerepel még a négyes tornán. Váradi Attila együttese elsőként a „szomszédokkal” találkozott, akiket Perl Zoltán és Bognár Kristóf vezérletével három ponttal le is győztünk.

Váradi Attila, szövetségi edző: Csapatként nagyszerűen küzdve, jó játékkal sikerült legyőznünk egy nagyon jó erőkből álló szlovén csapatot. Gratulálok a fiúknak, a játék képe alapján sok minden visszaköszönt abból, amit gyakoroltunk az elmúlt hetekben. Tudjuk, hogy ez csak egy állomás, készülünk a következő megmérettetésre.

A másik meccsen a házigazda olaszok 69-54-re verték a svédeket.

Szlovénia U20 – Magyarország U20 58-61 (9-22, 18-8, 15-21, 16-10)

Magyarország: Váradi 9/3, Simon K. 2, Perl 14, Bognár 12, Molnár M. 4. Csere: Sinkovits -, Bán 3/3, Csákvári 2, Bazsó 3, Garamvölgyi 8, Bakk 2, Dagdelen -.

IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL A MECCS STATISZTIKÁJA!

Fotó: vaol.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus