Élőben a szolnoki U18-as 3X3 Eb-selejtező első napja

Ma megkezdődik Szolnokon az egyik U18-as 3X3 Európa-bajnoki selejtezőtorna - a lányok (17:00, 20:40) és a fiúk (17:40, 21:20) is két-két találkozót vívnak ma a csoportkörben.

Ma Szolnokon (és Rigában is) elkezdődik az U18-as 3X3 Európa-bajnokság selejtezőtornája, ahol a magyar lány és fiú válogatott is szerepel

A lányok a Radócz Fanni, Hizsnyik Dóra, Madár Kata, Munkácsi Enikő négyessel vágnak neki a selejtezőknek, és az A-jelű trióban Szlovákia és Szlovénia lesz a mieink ellenfele. A fiúknál a Frank Áron, Hargitai Krisztián, Takács Martin, Uros Rosic kvartettel indulunk harcba - itt a magyar csapat a C-csoportba kapott besorolást, ahol Nagy-Britannia és Svájc testén keresztül vezet az út a továbbjutásig.

Mint mindig, most is a legjobb kettő közé kell jutni a csoportban, hogy az egyenes kieséses rendszerben, a negyeddöntőben folytathassuk, de fontos kiemelni, hogy mivel az idei kontinenstornát Debrecen rendezi, így a lányoknál és a fiúknál is automatikusan ott leszünk majd az Eb-n, függetlenül attól, itt milyen eredményt érünk el.


A magyar válogatottak programja az első napon

Lányok

17:00  Magyarország - Szlovénia
20:40  Magyarország - Szlovákia

Fiúk

17:40  Magyarország - Nagy-Britannia
21:20  Magyarország - Svájc
 

A mérkőzéseket élőben nézhetitek az alábbi streamen:

Foto, Slide - szolsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus