Élőben az U18-as 3X3 világbajnokság negyedik napja

Ma rendezik az U18-as 3X3 világbajnokság negyedik napját, amelyen a magyar lányok (10:20, 13:20) és a magyar fiúk (11:45, 14:05) is a csoportból való továbbjutásért lépnek pályára.

Ma folytatják az U18-as 3X3 világbajnokságot a magyar fiúk és a magyar lányok is Csengtuban, ahol elérkeztünk a csoportmeccsek utolsó, negyedik napjához.

A lányok két napja előbb az USA-tól, aztán pedig Ausztráliától kaptak ki - borzasztóan nehéz helyzetben vannak a továbbjutás szempontjából, szerencsés körbeverésekre is szükségük lenne ahhoz, hogy a már most 2-2 győzelemmel rendelkező amerikai és ausztrál együttes közül legalább az egyiket meg tudják előzni, hiszen az egymás elleni sem nekünk kedvez. Révész Borókáék mai két ellenfele 10:20-tól Svájc, 13:20-tól pedig Japán lesz, tehát papíron két könnyebb csapat, mint az első (valójában a második) napon.

A fiúk jóval jobb pozícióból várhatják a mai folytatást, hiszen első két összecsapásukat megnyerték - az egyik csoportfavorit Szlovénia mellett Törökországot is legyőzték, utóbbit emlékezetes meccsen, hosszabbítás után. A mai két ellenfél 11:45-től a házigazda, és eddig a mieinkhez hasonlóan hibátlan, két győzelemmel álló Kína, 14:05-től pedig a 0-2-vel kezdő Dél-Korea - itt Kína legyőzése esetén megvan a továbbjutás, viszont ha kikapunk a hazaiaktól, akkor erősen figyelni kell a Kína-Szlovénia találkozó végeredményét is a dél-koreaiak elleni találkozónk mellett, mert lehet hármas holtverseny az élen.


A magyar csapatok mai programja

Lányok

10:20  Svájc - Magyarország
13:20  Japán - Magyarország

Fiúk

11:45  Kína - Magyarország
14:05  Dél-Korea - Magyarország


A meccseket élőben ezen a streamen nézhetitek:

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus