Élőben az U20-as lányok spanyolok elleni negyeddöntője

A magyar U20-as női válogatott ma este 19:30-tól Spanyolország ellen játssza a korosztályos, A-divíziós Európa-bajnokság negyeddöntőjét.

A mieink a 2-1-gyel lehozott csoportmeccsek után tegnap a szerbeket győzték le, a második félidőben nem is nagyon fért kétség ahhoz, hogy nyerni fog Cziczás László együttese.

A lányok mai ellenfele az a Spanyolország lesz, amely az A-csoportot Lengyelország, Belgium és Svédország előtt 3-0-val hozta le az első helyen, majd tegnap a mieinkhez hasonlóan a harmadik negyedben léptek el végleg ellenfelüktől, Litvániától, és 99-83-ra diadalmaskodtak. Legjobbjaik eddig a dobóhátvéd Angela Savaldores, illetve két magasemberük, Maria Araujo és Maria Conde, de rájuk is igaz, ami a szerbekre volt a tegnap nyolcaddöntő előtt: több hasznos játékosuk van a vezérek mögött is. Ami kiemelkedik náluk, az a duplaszázalék, hiszen amíg mi 46.4%-kal értékesítjük a ketteseket, addig ők 55.5%-kal, ami kimagasló mutató, a többi statisztikában hatalmas különbségek nem mutatkoznak - a védekezésünknek kulcsszerepe lesz még a megszokottaknál jobban is.

A mérkőzést 19:30-tól az alábbi streamen nézhetitek:

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus