Felállni a padlóról

Tegnap kora este simán kikapott U18-as leány válogatottunk a szlovéniai Celjében az A-diviziós Eb-n - ma a szerbek ellen javíthat.

 

Tegnap kora este simán kikapott U18-as leány válogatottunk a szlovéniai Celjében az A-diviziós Eb-n. Ma a szerbek ellen javíthatnak Mészárosné Kovács Andrea lányai

A szerb csapat még nyeretlen az Eb-n. Nem is feltétlenül az ellenfelük, saját maguk miatt lesz nagyon nehéz dolguk a lányoknak. Tegnap a házigazda szlovénok elleni meccs második félidejében a gyenge dobóforma miatt több játékosnak is érezhetően elment az önbizalma. Ahhoz tehát, hogy ma az ellenfelüket felül tudják múlni, és tovább tudjanak lépni a középdöntőbe - előbb önmagkat kellene legyőzniük lányainknak.

A stáb midnen bizonnyal ezen dolgozik, s valóban ez lenne a legfontosabb, ugyanis a korábban - többek között - U17-es világbajnoki bronzérmet szerző társaság ennél sokkal nehezebb feldatokat is megoldott már - sikerrel. És bízzunk benne, hogy ma kora délután ez a korábban többször s bizonyító, sokra hivatott társaság visszatér majd a korábbi, a sikerekkel kikövezett útra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus