Ferenczi, Németh és Molnár az Ausztria elleni sikerről

A Montenegró elleni kiadós vereséget követően tegnap Ausztria ellen nyert és így az ötödik helyért játszhat holnap a magyar U16-os fiúválogatott a macedóniai B-divíziós Európa-bajnokságon. A találkozót követően Ferenczi Tamás szövetségi kapitány, valamint Németh Ákos és Molnár Levente nyilatkozott.

Ferenczi Tamás:

A Montenegró elleni vereség után sikerült talpra állnunk és ha egy nem is látványos és könnyű mérkőzésen, de megérdemelt győzelmet arattunk. A folytatásban mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük az 5. helyet.
A pihenőnapon következő ellenfelünkre, a belga válogatottra készülünk, edzünk egyet és regeneráljuk a játékosokat.

Németh Ákos: 
Az elején álmosan kezdtük a mérkőzést, de végig tartottuk pár pontos előnyünket. A félidő után kisebb hullámvölgybe keveredtünk, melyből gyorsan kilábaltunk. Kiváló védekezésünknek köszönhetően közel 20 pontosra növeltük előnyünket, ám a végén kicsit kiengedtünk, így szomszédaink 10 pontra megközelítettek minket.

Molnár Levente:
A mérkőzést mindkét csapat kapkodva kezdte, aztán egyre jobban kezdtük kontrollálni a játékot. A második félidőben szorítottunk a védekezésen, így magabiztos előnyre tettünk szert, melyet sikerült megőriznünk nyugati szomszédaink ellen, így 2 nap után újabb sikernek örülhetünk.

fotó: Farkas Dávid

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus