Füzi Róbert bronzérmes lett a dobóversenyben

A mai napon megrendezték a dobóverseny döntőjét - a magyar válogatott játékosa, Füzi Róbert a harmadik helyen végzett, ezzel bronzérmet nyert.

A dobóverseny döntőjében a selejtezőből a 2-2 legjobb eredményt elérő lány és fiú versenyző jutott tovább - a szabályokról ebben a cikkben beszámoltunk már.

Füzi Róbert kezdte a versenyt, 2 találata volt balról, 1 középről és 1 jobbról, a kétpontosok közül pedig egy sem sikerült, így 4 ponttal zárt. A lengyel Veronika Nowakowska 3 jó találattal kezdett jobbról, 3 ment be középről neki, 1 jobbról, a kétpontosok közül pedig egyet szintén bedobott, ezzel 9 ponttal zárt. A kínai Ze when Zhoúnak 2 találata volt jobbról, 2 középről, majd a jobb oldali dobásainál lejárt az ideje (?) - egyszerűen félbeszakadt a sorozata, majd levonult. Az új-zélandi Hamish McDonaldnak nem volt találata jobbról, középről 1, balról 2, hátulról pedig szintén egyszer talált be, így 5 ponttal zárt.

A versenyt tehát a lengyel lány, Veronika Nowakowska nyerte 9 egységgel, a második Hamish McDonald, a harmadik pedig Füzi Róbert lett.

Gratulálunk a bronzéremhez!

Egyetlen magyar érdekeltségű esemény maradt hátra, 15:15-től a zsákolóverseny döntője, amelyben Durázi Krisztofer képviseli hazánkat - ezen a linken megnézhetitek majd azt is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus