Kikapott a lengyelektől az U18

Ferenczi Tamás legénysége egy gyenge negyedének köszönhetően alulmaradt Lengyelországgal szemben a felkészülési mérkőzésen.

Kedden Lengyelország legjobbjaival mérte össze tudását az ausztriai, B-divíziós Európa-bajnokságra készülő magyar U18-as fiú kosárlabda válogatott. A mieink rosszul kezdtek, az első negyedben még partiban voltak az ellenféllel, de a szünetre már tizenkét pontos hátrányban voltak. A második félidőre már rendezte sorait a Ferenczi-legénység, amely visszajött ugyan a meccsbe, de győzni már nem tudott. 

Szerdán este ismét találkozik egymással a két gárda a Pasaréti Sportcentrumban.

Ferenczi Tamás, szövetségi edző: Nem kezdtük jól a mérkőzést, kihagytunk legalább öt üres ziccert, üres hárompontosokat, valamint rengeteg büntetőt is. Sajnos ez a második negyedben sem változott, 15 pontos hátrányt szedtünk össze. Ebből a hátrányból sikerült felállnunk, ez a csapat tartását és erejét dicséri, hogy nem estünk kétségbe. Holnap ahhoz, hogy mérkőzést tudjunk nyerni, védekezésben és támadásban is többet kell nyújtanunk.

Magyarország U18 - Lengyelország U18 74-80 (15-17, 11-21, 22-21, 26-21)
Pasaréti Sportcentrum, edzőmeccs
Magyarország U18: Pongó 9/3, Kucsora 10/6, Demeter 5/3, Durázi 7, Pápai 6. Csere: Kiss B. 9, Márton -, Mócsán 20/15, Doktor 2, Rudner 2, Fülöp 2, Kiss Á. -, Krnjajszki 2. 

forrás: MKOSZ
fotó és slide: MKOSZ

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus