Ma a házigazda spanyolokkal meccsel U20-as válogatottunk

A csehek legyőzése után az egyik fő esélyes ellen lépnek pályára U20-as lányaink az A-divíziós Eb-n - sérültek vannak, de a hangulat jó

U20-as női Európa-bajnokság, A-divízió, csoportmérkőzés, C-csoport

Magyarország (1-0)- Spanyolország (1-0) 19:30
Teguise, Spanyolország

Lányaink tegnap nagy küzdelem után, fordulatos mérkőzésen 61-59-re legyőzték Csehországot, ezzel győzelemmel rajtoltak az A-divíziós Eb-n - ma a házigazda és a végső győzelemre is esélyes spanyolok ellen lépnek parkettre Krivacsevics mester tanítványai.

Radics Balázs technikai vezető beszámolója a helyszínről:

- A hangulat nagyon jó, bár tegnap nem játszottunk igazán jól, de nagyot küzdöttünk. Ma a spanyokollak játszunk, akik az egyik esélyesek a végső győzelemre is, úgyhogy most nem mi számítunk favoritnak. Fizikailag biztosan fölényben lesznek, de nekünk is vannak olyan opcióink, amelyekkel zavart okozhatunk, tegnap például az olaszok zónája ellen eléggé szenvedtek. Tegnap több játékosunk is szenvedett kisebb sérülést (Nagy Dóra, Aldazabal Laura, Studer Zsuzsa), de ez ilyenkor benne van a pakliban, ha jól szeretnénk szerepelni az Eb-n, akkor minden mérkőzésen tudnunk kell maximálisan teljesíteni mindezek ellenére is. Délelőtt edzettünk, átnéztük a tegnapi tapasztalatokat, rákészültünk a spanyolokra, aztán késő délután megpróbálunk egy jó meccset játszani ellenük.

A találkozót az alábbi helyen élőben lehet követni - a link közvetlenül a feldobás (19:30) előtt indul.

fotó: FIBA

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus