Ma jóval nagyobb feladat vár az U20-as fiúkra

A tegnapi, Moldova elleni "mészárlást" követően ma talán a legnehezebb csoportmeccsüket játsszák Váradiék. 

U20-as Európa-bajnokság, B-divízió, csoportkör, 2. mérkőzés

Magyaroroszág - Svédország 18:00

Tegnap a magyar válogatott erődemonstrációt tartott a moldáv csapat ellen, parádés játékkal iszonyatos verésben részesítették ellenfelüket - a 100-35-ös végeredmény magáért beszél. Ezek után érthetően az önbizalommal nem lesz hiány, de ma talán a legkeményebb csoportellenfelet kell legyőznie a gárdának.

A svéd együttes is magabiztos sikerrel nyitotta a tornát, 85 pontot dobtak a szintén jó erőkből áll szlovákoknak és 23 pontos sikert arattak - az északi kosárlabdáról pedig már Pór Péter is beszélt az Eb-t megelőzően. A kemény, agresszív védekezés és a gyors támadójáték nagyon eredményes, erre kell készülnie ma Filipovityéknak - igaz, gyakorlatilag minden fegyvere megvan a csapatnak ahhoz, hogy felülmúlja ellenfelét. 

Tegnap mindenki játszott legalább tíz perc körül és senki nem volt többet pályán húsz percnél, így mindenki "belőhette" magát, ugyanakkor sokat senkiből nem vett ki a találkozó. Most azonban egy jóval nagyobb iramú, fizikálisabb találkozóra van kilátás, így mindenkire szükség lesz - azonban a svédekből sokkal inkább fel lehet készülni, mint a moldávokból lehetett. Ez a mérkőzés könnyen eldöntheti a csoport első helyét is, így a tét igen nagy, ugyanakkor a hazai közönség előtt Perl Zoltánéknak hozniuk kell a győzelmet.

A mérkőzést szövegesen élőben közvetíti a helyszínről az onlajnok.com, ami ide kattintva elérhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus