Már a 4 között U18-as csapatunk

Azzal, hogy tegnap legyőzte az angol együttest, bejutott az U18-as B-divíziójának legjobb négy csapata közé korosztályos válogatottunk. Három együttes jut fel az A-ba.

A négy közé jutást a tegnap esti, angolok elleni mérkőzésen biztosították be fiataljaink. Mészárosné Kovács Andrea tanítványai jól kezdtek, de később feljött az ellenfél, a szünet után viszont már egyértelműen a mi lányaink akarata érvényesült. A szakvezető így látta az angolok elleni mérkőzést: -  Az első félidő hullámzó volt. A veszítenivaló nélkül játszó angolok mindent megtettek, hogy ott maradjanak a közelünkben. Igazolták, hogy nem véletlenül lettek egy ötcsapatos csoportban másodikok, a figyelmetlenségeinket, hibáinkat nem hagyták büntetlenül. A második félidőben jött meg az eredménye az első félidei kemény munkának. Extra védő és egyéni teljesítmények is születtek! A negyedik negyedtől volt már látványos, szellemes örömjátek volt, profikhoz méltó átadásokkal tarkítva!

Ma este lányaink a szintén veretlen izraeli együttessel csapnak össze. Mindkét csapat ott van a legjobb négy között. Az eredeti csoportok első két helyezettjéből alakult új csoport elsősége a tét. A csoportelső a másik ág második helyezettjével vívja az elődöntőt.

A másik ágon - felnőtt viszonylatot alapul véve nem kis meglepetésre - Észtország már bent van az legjobb négy között, pedig a csoportból való továbbjutását is csak annak köszönhette, hogy az eredeti csoportban a lettek 20 ponttal megverték a németeket, így a hármas körből a németek jöttek ki a legrosszabbul. A Lettországot a csoportban 46-44-re legyőző észt válogatott az új csoportban 52-49-re megverte Finnország legjobbjait. Ma a finn-lett ki-ki meccs dönt arról, hogy a másik ágon ki jut a legjobb négy közé.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus