Nagyon simán verték Szlovákiát az U20-as fiúk

Tegnap este Szlovákia korosztályos válogatottjával játszott férfi U20-as válogatottunk - a mieink sima, 38 pontos sikert arattak.

A kosarsport.hu beszámolója:

Losonc, edzőmeccs
Szlovákia U20 - Magyarország U20 40-78 (15-19, 7-7, 8-27, 10-25)

Magyarország: Pongó 5, Demeter 10/3, Hódi 9/3, Antóni 2, Andrássy 7, Vágvölgyi 2, Peringer 6, Krivacsevics 13/3, Szabó D. 6/3, Horváth K. 6/3, Filipovics 2, Olasz 10.

Pénteken este a B-divíziós Szlovákia vendége volt a júliusi A-divíziós Európa-bajnokságra készülő magyar U20-as fiú kosárlabda válogatott Losoncon. Pór Péter együttese a múlt héten kétszer is összemérte erejét Törökországgal, ötven százalékos mérleggel zártak a mieink.

Hódi Patrikék ezúttal az első percektől fogva uralták a mérkőzést, remek játékkal arattak fölényes győzelmet.

Érdekesség, hogy az első félidőt a játékvezetők a 16. percben áramszünet miatt lefújták, a második játékrészt így az NBA-mintájára 2x12 percig játszották le a csapatok.

Pór Péter, a magyar válogatott szövetségi edzője: Úgy érzem, sikerült előre lépnünk a taktikai dolgokban. A védekezésünk az egész mérkőzésen jól működött, bár még így is kaptunk néhány elkerülhető, könnyű gólt. Támadásban, amikor fel tudtunk pörögni, jó ritmusban kosárlabdáztunk, ez főleg a második félidőre volt jellemző. Negatívumként egyedül azt tudnám felróni a srácoknak, hogy elrontottunk húsz büntetőt. Éles meccsen ez nem férhet bele.
 

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus