Portugália legyőzése után Belgium a következő feladat

19:30-tól folytatja szereplését az A-divíziós Eb-n U20-as női válogatottunk - egy győzelem akár a nyolcba kerülést is jelentheti

 

Női U20-as Európa-bajnokság, A-divízió, középdöntő, 2. mérkőzés

Magyarország - Belgium 19:30

Radics Balázs technikai vezető beszámolója a helyszínről:

- A tegnapi nagyon nehéz meccs volt, mindkét csapat a másik játékának rombolására törekedett és nekünk ugyan ez lehet a sikeres stratégiánk ma a belgák ellen is. Reggeli után videózás, majd edzés következik, próbálunk úgy felkészülni, hogy egy hasonló, talán mondhatjuk hogy nem túl látványos, de kontrollált játékot játsszunk. Nüansznyi különbségek vannak a csapatok között, szerencsés esetben a hátralévő két meccsen egy győzelem is a legjobb nyolc közé lehet jutni. Mindenkinek fáj szinte mindene, de úgy gondolom, hogy ez az ellenfelekre is igaz. Komoly sérültünk nincs, mindenki vállalja ma a játékot.

A belga válogatott tegnap 21 pontos vereséget szenvedett a nagy esélyes Spanyolországtól, a csoportmeccsek során az ukránokat simán, a hollandok szorosan verték meg, az általunk tegnap legyőzött portugáloktól viszont 13 ponttal kaptak ki. Nagy fegyverük a 20,3 pontot átlagoló Hind Ben Abdelkader,, a 170 cm magas irányító eddig a torna pontkirálya, ő vállalja és dobja be a legtöbb hármast, de ez kis híján igaz minden mezőnykosarat figyelembe véve is.

A találkozót (a korábbiakhoz hasonlóan) élőképpel lehet követni:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus