Spanyolországgal nem bírt a VB-re készülő válogatottunk

Tegnap az ebben a korosztályban is bombaerősnek számító spanyolokkal játszott Olaszországban felkészülési tornán az U17-es leány válogatott és bár sokáig jól tartotta magát, végül simán kikapott.

Spanyolország – Magyarország  87-70 (14-17, 24-21, 16-10, 33-22)

Pontszerzőink: Kiss V. 16, Dubei D. 12, Nagy D. 11, Aho N. 10, Tóth T. 7, Studer Á. 5, Böröndy D. 4, Kuttor E. 3, Solymosi N. 2, Horváth K. -

Mészárosné Kovács Andrea:

Az ausztrálok elleni bravúros győzelem után ma ismét nagy fába vágta fejszéjét a spanyol Európa-bajnok ellen a magyar válogatott. A harmadik negyedig fordulatos mérkőzést játszottak lányaink. A félidőben egállal vonultak öltözőbe a csapatok. Már ekkor komoly fault problémákkal küzdöttünk mezőnyposzton, mert a spanyolok villámgyors betöréseire és leosztásaira rendre későn reagáltunk.

A harmadik negyedben még belátható távolságra tartottuk az ellenfelet, de érezhető volt, hogy a spanyoloknak még jelentős tartalékaik vannak a kispadon, amivel mi már nem tudtuk felvenni a versenyt. Voltak nagyon jó periódusai csapatunknak és minden dicséret megilleti a lányokat, hiszen végsőkig, erejük felett küzdöttek minden labdáért és pontért.

További infók és statiszta ITT, a wbasket.hu jóvoltából!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus