U16-os Eb: 17:15-től Szlovákia az ellenfél

A vasárnapi pihenőt követően ismét pályára lép válogatottunk és természetesen ezt is élőben lehet követni. 

A jó rajt és a kezdeti két győzelem után szombaton kikapott Csehországtól az U16-os magyar válogatott, így 2-1-es mérleggel mehetett el az egynapos pihenőre. Most folytatódik a csoportkör, az ellenfél az egyelőre 0-3-mal álló Szlovákia lesz.

Északi szomszédaink nem kaptak nagy pofonokat, öt, hat, illetve hét ponttal maradtak eddig alul, de valami mindig hiányzott a sikerhez - kérdés, hogy a szünnap alatt megtalálták-e ezt. Alapvetően természetesen a mieink az esélyesek, de egyáltalán nem szabad leírni a szlovák válogatottat, egy masszívan védekező gárda harmatosabban működő, lassabb, kevesebb labdajáratással operáló támadójátékkal.

A csoportot jelenleg Csehország vezeti 3-0-lal, majd jön az ír-bosnyák-magyar trió 2-1-gyel, aztán Szlováka és Norvégia 0-3-mal. Az első két helyezett jut a felsőházba, a harmadik-negyedik a középházba, az ötödik-hatodik pedig az alsóházba - ahhoz, hogy meglegyen a felsőház, mindenképpen győzni kell. A találkozó 17:15-kor kezdődik és az alábbi linken élőben lehet követni:

fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus