U16-os Eb: a hibátlan Csehország a következő ellenfél

Két győzelem után a csehek ellen folytatják a B-divíziós Eb-t az U16-os fiúk - a találkozó 19:30-kor kezdődik. 

Péntek délután/este második mérkőzését is megnyerte a magyar U16-os válogatott a B-divíziós Európa-bajnokságon, így remek formában várja a harmadik összecsapást - ezt a szintén 2-0-val érkező csehek ellen kell megvívni.

Sem a mieink, sem a csehek nem kiütéses győzelmekből érkeznek, érdekes, hogy a pontkülönbség egyelőre nagyon hasonló, a két találkozó alatt egyetlen egy egységgel áll jobban a magyar együttes. Egyénileg, pontszerzés szempontjából a cseheknek nincs kiemelkedő játékosuk, de nagyon fontos lesz a szervezett, fegyelmezett védekezés, mert előszeretettel rohannak a szerzett labdákból, és jó hatékonysággal fejezik be a gyors akcióikat. Ezeket remekül irányítja Marek Vyroubal, aki a két meccse alatt tizenhat gólpasszt osztott ki, ezzel első az Eb vonatkozó listájában.

Nem lesz könnyű meccs, a mieink a két győzelem birtokában azért extra teher nélkül játszhatnak, de minden esélyük megvan arra, hogy a harmadik sikerüket is begyűjtsék. A mérkőzés 19:30-kor kezdődik és az alábbi linken élőben nézhető:

fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus