U16-os Eb: Ma Belgium testén át vezet az út

Farkas Dávid technikai vezető helyszíni jelentése mellett megnézzük, milyen feladat vár ma U16-os férfi válogatottunkra a macedóniai B-divíziós Európa-bajnokság helyosztó-körének utolsó előtti napján, méghozzá a legjobb négyről szintén csak egy hajszállal lemaradó Belgium ellen és most is megnézzük, hogyan tudjuk élőben követni a derbit!

A tegnapi szünapról az alábbi sorokkal számolt be Farkas Dávid technikai vezető:

"2014. augusztus 28. Strumica
Szünnap az Európa Bajnokságon

A mai napon nem rendeznek mérkőzéseket az EB-n, mind a 22 csapat számára pihenőnap van.
A srácok ma 9:15-ig aludhattak, 11:00-ig használhatták a szállodában lévő medencét, majd 14:00-tól a Park Csarnokban átmozgató edzésen vesznek részt.

A 15:30-as ebéd után pedig szabad program lesz Strumica belvárosában.

Az 5-8. helyért holnap 16:30-kor folytatjuk a küzdelmeket, a csoportkörben veretlen, majd a középdöntő csoportjában nyeretlen, rendkívül jó erőkből álló Belgium válogatottja ellen!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!"

Ahogy arra a helyszínen lévő szakember is utalt, a jó felépítésű belgák komoly játékerőt képviselnek és minden bizonnyal eddig egyik legnehezebb ellenfeleink lehetnek - ezt alátámasztja az is, hogy több afroeurópai, igencsak atletikus játékossal rendelkeznek, továbbá nekik is van három két méter feletti benti emberük, akik közül a legmagasabb, a 205 centis Tim Lambrecht 8 lepattanót kap le meccsenként, ám a házi pontkirályuk a 181 centis hátvéd, a 13,7 pontot szóró Darnell Snyers.

A csoportkörben Észtországot, Luxemburgot, Romániát, Skóciát és a legjobb négy közé azóta bejutó Angliát is megverték, majd a középdöntőben a szlovénektől 61-70-re kaptak ki, Izrael ellen pedig 59-68-ra maradtak alul, ezzel a körbeverésből legrosszabbul kijőve csak az 5-8. helyért való küzdelem maradt a belgáknak is.

A Ferenczi-legénységnél Rudner Gábor felépülésével mindenki egészségesnek mondható, s amennyiben szeretné elérni a módosított célt, vagyis az 5. helyet a magyar válogatott, úgy ma muszáj nyernie.

A találkozóról élőképes közvetítés nem áll rendelkezésünkre, viszont ERRE A LINKRE KATTINTVA élő statisztika segítségével lehet követni a csatát 16:30-tól, továbbá az onlajnok.com is ad szöveges tájékoztatást a mérkőzésről.

Hajrá Magyarország!

Fotó: Farkas Dávid - MKOSZ

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus