U16-os lányok: csoportrangadó a spanyolokkal - élőképpel

Jó eséllyel ma este 19:30-tól eldőlhet a csoport első helye az U16-os leány Eb-n - válogatottunk a nagy esélyes spanyolokkal mérkőzik.

U16-os leány Európa-bajnokság, A-divízió, csoportkör, 2. mérkőzés

Magyarország - Spanyolország 19:30

A mieink tegnap magabiztos győzelemmel rajtoltak a lettek ellen, a remek támadóteljesítmény alapja pedig a 23 pontot, közte öt triplát elsüllyesztő Lelik Réka volt - tegnap ő dobta a legtöbb pontot és a legtöbb triplát a teljes Eb mezőnyében, ráadásul hét (!) labdaszerzésével is kiemelkedett a kontinensviadal résztvevői közül. A remek kezdésnek köszönhetően magabiztosan várhatja csapatunk a spanyolok elleni derbit, ahol az is eldől, hogy ki végez majd a csoport első helyén.

A hispánok tegnap úgy verték az angol válogatottat, hogy mindössze 27 (!) pontot kaptak, ezzel pedig ők az elsők ebben a szegmensben - amíg mi a dobott pontok tekintetében vezetünk egy mérkőzést követően az élen. A tavalyi Eb-n legyőztük Spanyolországot, ugyanakkor végül jobb eredményt értek el nálunk és az biztos, hogy most is borzasztóan erős csapatuk van. A mi válogatottunk talán egy kicsit magasabb, de az agresszív és kemény védekezés ellen nagy szükség lesz most is a tegnapihoz hasonló támadójátékra - sok passzal, sok mozgással, jó dobóformával lehet esélyünk a sikerre.

A találkozó 19:30-kor kezdődik, az alábbi képen élőben lehet követni - hajrá Magyarország!

fotó, slide: FIBA Europe

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus