U18: Ma este indul a középdöntő

Ma este, 19 óra 30 perctől Portugália ellen kezdi meg középdöntőbeli szereplését a magyar U18-as fiú válogatott a B divíziós Európa-bajnokságon. Horváth Imre tanítványai három egymást követő győztes mérkőzés után a luzitánok ellen folytatnák sorozatukat.

A magyar válogatott számára nem indult jól az Európa-bajnokság. Mészáros Bence térdének vizesedése miatt még egyetlen találkozón sem lépett pályára, továbbá a nyitómérkőzést is elvesztettük a svédekkel szemben (50-62). A második felvonás jobbra sikerült, köszönhetően a 11 értékesített hárompontosnak, melyből Antóni Csanád hatot vállalt magára és 24 pontjával győzelemre vezette a válogatottat Luxemburg ellen (60-57). Kevesebb mint 40 óra leforgása alatt már a harmadik meccsüket játszották fiaink, melyen a hollandokat fektették két vállra (66-62). A vasárnapi szünnap jót tett a csapatnak, mely a csoportelsőségről döntő, románokkal vívott találkozót jó csapatjátékkal, nagy magabiztossággal nyerte meg (75-53).

Ám a csoportelsőség nem hozott magával sok pozitívumot, ugyanis a második helyen az a svéd válogatott jutott tovább, mellyel szemben a nyitónapon alulmaradtuk. Azonban hozzá kell tenni, hogy ők attól a Romániától szenvedtek vereséget hosszabbítás után, akit mi mondhatni kiütöttünk. Ezért fordulhatott elő, hogy a második helyen befutó svédek egy győzelmet, mi pedig a tőlük elszenvedett egyetlen vereségünket viszünk magunkkal az E jelű középdöntős csoportba, ahol Ukrajna és Portugália ellen mérkőznek majd fiaink.

Ma este, magyar idő szerint 19 óra 30 perckor kezdődik a Magyarország - Portugália összecsapás.

A mérkőzéshez élő statisztikán ezen a linken találtok közvetlenül a mérkőzés kezdete előtt.

Szurkoljunk együtt a magyar csapat sikeréért.

Hajrá magyarok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus