U18: Mindig vannak új emberek, akik főszereplők

Pongó Marcellt a kispadon megcsípte egy darázs, de így is játszott - a harmadik szoros végjátékot nyerte meg a csapat. 

Ferenczi Tamás értékelése a grúzok elleni győzelem után:

Egy nagyon jó szerkezetű grúz csapatot sikerült legyőznünk egy végig szoros és kiélezett mérkőzésen. Ami pozitívum, hogy mindig vannak új emberek, akik főszereplővé tudnak előlépni és új impulzust tudnak adni a csapatnak. Ez már a harmadik szoros végjátékú mérkőzésünk volt az Eb-n és harmadszorra is sikerült taktikus játékkal és győzelemmel elhagynunk a pályát.A mérkőzés történetéhez hozzátartozik, hogy több darázs is a kispadunk körül körözött, melyek közül az egyik a 2. negyedben Pongó Marcit a tenyerén és a hátán is megcsípte, ám a második félidőben így is pályára tudott lépni.

Durázi Krisztofer:

Nagyon jó mérkőzést játszottunk a grúz válogatott ellen.Úgy álltunk hozzá a mérkőzéshez, hogy a maximumot akarjuk kihozni magunkból. Jól kezdtük a mérkőzést és a meccs végéig megmaradt a pár pontos előnyünk. Így ma az 5. helyért Izland ellen fogunk megmérkőzni. Aminek még külön örülök az az, hogy meg tudtuk nyerni a lepattanócsatát.

Doktor Péter:

Nagyon fontos mérkőzésen vagyunk túl a grúzok ellen, mivel így még egy győzelemmel megszerezhetjük az 5. helyet az Eb-n. Koncentráltan játszottunk, csapatként működtünk, ezért tudtuk megnyerni ezt a fontos mérkőzést a sokszor egyénieskedő ellenféllel szemben.

fotó és forrás: Farkas Dávid

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus