U18-as 3X3 Eb-selejtező: Elődöntőben a fiúk is

A magyar U18-as fiú válogatott uralta a szlovének elleni találkozó második felét a szolnoki U18-as 3X3 Eb-selejtező negyeddöntőjében, 15-9-es sikerével pedig bejutott az elődöntőbe.

U18-as 3X3 Európa-bajnoki selejtező, negyeddöntő
Szlovénia - Magyarország 9-15

A szlovének rögtön az első támadásból pontot szereztek, de Frank Áron és Takács Martin is nehéz helyzetekből tudott pontokat dobni ezt követően. Az első 6 percben fej-fej mellett a két gárda, hol mi egyenlítettünk, hol Szlovénia, de egy pontnál nagyobb távolság nem alakult ki. A 7. perc elején a szlovénok egalizáltak, 6-6 volt az állás, itt azonban nagyot fordult a játék összképe, nagyban Frank két duplájának, a közte esett, szép összjáték után Hargitai Krisztián által dobott ziccerrnek, illetve a szlovén támadójáték teljes besülésének köszönhetően. A 8. perc elején már 11-6-ra vezettünk, amikor jött Rosic Uros nagy periódusa - előbb emberrel és faulttal együtt dobott ziccert, majd a büntetőt is a helyére küldte, ezt követően pedig még egy pontot dobott gyorsan, így már 14-6-ra vezettünk a 9. perc feléhez közeledve, gyakorlatilag eldőlt a meccs. A szlovének még megpróbálták a lehetetlent, de nem sikerült nekik, végül 15-9-re győzött a magyar válogatott.

Az elődöntőt 19:40-től játsszák a mieink a Csehország - Észtország meccs győztesével - élőben ezen a linken tudjátok nézni a mérkőzést.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus