U20-as Eb: 15:15-től Albánia az ellenfél

A 9-16. helyért folytatja a magyar válogatott, először Albániát kell legyőzni - természetesen ezt a meccset is élőben lehet nézni. 

A kezdeti két vereség és főleg a portugálok ellen elengedett győzelem következtében lemaradt a legjobb nyolc közé jutásról a magyar U20-as válogatott a B-divíziós Eb-n, így a helyosztókkal folytatódik számára a torna.

Az első ellenfél Albánia lesz, amely a C-csoport negyedik helyén végzett - kikapott Macedóniától, Grúziától és Romániától is, egyedül Máltát tudta megverni. A támadójáték nem erőssége a csapatnak, a dobott pontokat tekintve csak Moldovát előzik meg eddig, és a magyar válogatotthoz képest főleg a tripladobást érdemes kiemelni: a mieink meccsenként tízet süllyesztenek el átlagban 32,9%-kal, az albánok viszont csak hármat, méghozzá mindössze 16,9%-kal.

Azt az utolsó csoportmeccsen is láthattuk, hogy a kinti tűzerő nagy fegyver a mieinknél, erre mindenképpen lehet alapozni, de a védekezés is egész jól néz ki, szerzett labdákban például ötödikek Kucsoráék az egész tornán.

A találkozót természetesen élőben lehet követni az alábbi linken:

fotó, slide: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus