U20-as lányok: nyerni kell a törökök ellen

A 9-16. hely között a török válogatottal mérkőznek meg Böröndy-ék - a győztes biztosan bent marad az A-divízióban. 

U20-as női Európa-bajnokság, A-divízió, 9-16. helyért

Magyarország - Törökország 19:30

A legjobb nyolc közé nem sikerült bejutnia a magyar csapatnak, így az alsóházban folytatja a küzdelmet - egy győzelemmel azonban már most bent maradna a válogatott az A-divízióban.

Radics Balázs technikai vezető beszámolója a helyszínről:

- Volt egy napunk pihenni és rendezni a sorokat, tegnap kikapcsolódásként lementünk az óceánpartra délelőtt és úgy gondolom, hogy jó volt kicsit kiszakadni, feltöltődni a lányoknak. Délután átmozgató edzés és videózás volt, a saját hibáinkat elemeztük, hogy mit rontottunk el és hogy mit kell változtatni. Ma szintén videóval kezdtünk, a török csapatból készültünk, délelőtt edzettünk, este pedig következik a borzasztóan fontos mérkőzés. A kulcs az lehet, hogy tudjuk-e a saját játékunkat játszani: letámadás, agresszív védekezés, lepattanók mindkét oldalon. Ha ezek mind rendben lesznek, akkor nyerni fogunk!

A törökök eddig két győzelmet arattak az Eb-n, akárcsak mi, ráadásul szintén az éppen általunk legyőzött cseheket sikerült két vállra fektetniük - rajtuk kívül az ukránokat lépték le simán, de mindkét siker már az alsóházban született, a csoportjukból 0-3-mal estek ki. 

Ha nyerünk, mindenképpen bent maradunk az A-divízóban és teljesítjük a célt - ha nem, akkor még a 13-16. hely között dőlhetnek el a dolgok, a 14-16. helyezett csapat esik ki. Akár nyerünk, akár veszítünk, a lett-cseh mérkőzés nyertesével vagy vesztesével játszunk, nyilván attól függően, hogy mi hogyan végzünk.

A mérkőzést élőképpel is lehet követni:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus