Vereséggel zárta a felkészülést az U18

Ferenczi Tamás együttese fásultan játszott, így ismét kikapott a lengyelektől - a kapitány szerint jót fog tenni nekik a rövid pihenő. 

Lengyelország U18 – Magyarország U18 67-58 (25-15, 11-21, 19-10, 12-12)
Pasaréti Sportcentrum, edzőmeccs

Magyarország U18: Pongó 6/3, Kiss B. 3, Mócsán 15/6, Rudner 7/3, Kiss Á. 2
Csere: Durázi 6, Krnjajski -, Pápai M. -, Kucsora 9/3, Márton Á. -, Doktor P. 7, Fülöp B. -, Demeter 3/3

Nem sikerült a visszavágás U18-as csapatunknak a lengyelek ellen, az előző napi hatpontos vereséget követően most kilenc egységgel maradtak alul Pongóék. A magyar válogatott már az első negyedben tízpontos hátrányt szedett össze és bár ezt egyszer ledolgozta, a második félidőben ismét meggyőző fölényben kosarazott Lengyelország. 

Ferenczi Tamás értékelése az utolsó felkészülési mérkőzésünk után:

Az előző mérkőzésen csak az első félidőben játszottunk fásultan és dekoncentráltan, utána a második félidőben megmutattuk valós tudásunkat. Sajnos most mérkőzésünk egészére jellemző volt, hogy fásultan, érzelemmentesen játszottunk, minden egyes momentumról 1-2 másodperccel lemaradtunk, úgyhogy úgy érzem, hogy az utolsó felkészülési mérkőzésünk után mindenkinek jól fog jönni a másfél napos pihenő, mindenki feltöltődik, szellemileg felfrissül. Szombattól, felkészülésünk utolsó 4 napjában pedig a támadó és védőstratégiánk pontosítására és hibáink javítására fektetjük a hangsúlyt, hiszen jövő héttől már nincs hibázási lehetőség, csütörtökön megkezdődik az Európa-bajnokság.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus