Visszavágtak az U18-as fiúk a csehek ellen

Két nap alatt kétszer találkozott U18-as fiú válogatottunk Csehországgal - a csütörtöki vereség után pénteken visszavágott ellenfelének Ferenczi Tamás csapata.

A kosarsport.hu beszámolója:

Felkészülési mérkőzés, Nymburk, Csehország 
Csehország - Magyarország 63-76 (20-12, 9-22, 15-21, 19-21)

Magyarország: Lewis 6, Kucsora 13/9, Rudner 27/6, Bordács 3, Pápai 2. Csere: Kovács 2, Werner 3/3, Fazekas 10/6, Németh Á. 2, Krnjajszki 4, Völgyi 4, Doktor -. 

Két nap alatt másodszor találkozott egymással a cseh és a magyar U18-as fiú kosárlabda válogatott Nymburkban. 

A forgatókönyv pont a fordítottja volt a csütörtökinek: ezúttal a házigazdák kezdtek jobban, de a mieink remek második negyedüknek köszönhetően fordítottak, a szünet után pedig már nem adták ki kezükből a vezetést. 

Ferenczi Tamás, a magyar válogatott szövetségi edzője: - Azokban a dolgokban, amikben csütörtökön sokat hibáztunk, most előre tudtunk lépni. Gondolok itt az egyéni védekezésre, valamint arra, hogy lepattanózásban nem adtunk az ellenfélnek második esélyt, felvállaltuk az ütközéseket a kizárásoknál. Csökkent az eladott labdáink száma is, támadásban pedig külön öröm volt számomra, hogy az ellenfél hiába váltogatta a védekezését, nem estünk pánikba, mindig volt megoldásunk. Tizenhét gólpasszt adtunk, ami a csapatjátékot igazolja.

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus