Pasaréten az ezüstérmes

Hét végén egy élvonalbeli, valamint összesen 7 másodosztályú mérkőzést rendeznek a fővárosban

A női NBI-ben az ezüstérmes Győr látogat a Vasashoz az alapszakasz záró fordulójában, amelyben minden mérkőzés egy időben, szombaton 18 órakor kezdődik. A vendégek az esélyesek, tét is csak az ő számukra van a találkozónak, így a Vasas nyomás nélkül, felszabadultan játszhat, így ebből egy érdekes, jó kis meccs is kialakulhat. A BEAC az őt az alapszakasz megnyeréséért fogadó Szekszárd, az MTK pedig az eddigi egyetlen általa legyőzött rivális, a PINKK otthonában zárja a bajnokság első részét.

A férfi élvonalban is az alapszakasz utolsó fordulójára kerül sor, s itt is egy időben, vasárnap 18 órától rendezik a mérkőzéseket. A MAFC Sopronban, a Vasas pedig Pécsett zárja az alapszakaszt, nem a fővárosi együttesek számítanak esélyeseknek.

A női másodosztályban ma két mérkőzést rendeznek a fővárosban. A keleti csoportban a MAFC a Nyíregyházát fogadja 18.30-tól, a nyugatiban a TFSE csapatához pedig a Kanizsai Vadmacskák látogat, ez a mérkőzés 18 órakor kezdődik. Vasárnap délután, egymástól nem is túl messze két mérkőzést játszanak a fővárosban, a Női Amatőr Nemzeti Bajnokságban 16 órától. Az NKE együttese a Vasas második csapatát fogadja, a BEAC fiataljai pedig az Ajkát látják vendégül.

A férfi NBI/B-ben szombaton este 18 órától a MAFC második csapata a Békést fogadja, s akár el is kaphatja. A hétvége talán legérdekesebbnek ígérkező fővárosi összecsapását szintén szombaton rendezik 18.30-tól, a Sport 11-ben, ahol a Hepp-kupa győztese, a Tehetséges Fiatalok csapata az Oroszlányt látja vendégül. Ősszel Oroszlányban az azóta a csapatból sérülés miatt kiváló Jester Lewis utolsó másodperces kosarával győzött az OSE... Vasárnap 17 órától a Budafok az MTK Törökbálint együttesét fogadja.


A hétvégi budapesti első és másodosztályú mérkőzések

Péntek

Női Amatőr Nemzeti Bajnokság
Keleti csoport: 
MAFC - Nyíregyházi Kosársuli, Kinizsi u., 18.30
Nyugati csoport:
TFSE - Kanizsai Vadmacskák, Alkotás u., 18.00 

Szombat

Női NBI
Vasas Akadémia - CMB Cargo UNI Győr, 18.00

Férfi NBI/B
Keleti csoport:
MAFC - Calle PubFood Békés, Gabányi-csarnok, 18.00
Nyugati csoport: 
Tehetséges Fiatalok Budapest - OSE Lions, Sport 11, 18.30

Vasárnap

Női Amatőr Nemzeti Bajnokság
Keleti csoport:
NKE SE - Vasas Akadémia, Mányoki út, 16.00
Nyugati csoport: 
ELTE-BEAC Újbuda - Ajka, Gabányi csarnok, 18.00

Férfi NBI/B
Nyugati csoport:
Budafok - MTK Törökbálint, Promontor u., 17.00


Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus