Különleges fényshow és csapatbemutató lesz Kecskeméten

A KTE szeptember 12-én látványos keretek között mutatja be az új csapatot és az új, egyedi tervezésű mezeket. 

A KTE Facebook-oldalának híre:

Szeptember 12-én este látványosnak ígérkező show keretében mutatja majd be a KTE-Duna Aszfalt a 2018-19-es szezonra készülő csapat tagjait, itt láthatja majd először a közönség a kosarasok egyedi tervezésű új mezét, köszöntjük a Kecskeméten edzőtáborozó és vb-selejtezőre utazó kosárlabda válogatottat, és ekkor nézhetik majd meg az érdeklődők első alkalommal „teljes pompájában” a Messzi István Sportcsarnok új világítórendszerét.

Kezdjük az utóbbival. Már hetekkel ezelőtt befejeződött a Messzi István Sportcsarnokban a világításkorszerűsítési beruházás, amely a KTE Kosárlabda Klub Kft. sportfejlesztési programja keretében, együttműködve Kecskemét önkormányzatával és a létesítmény működtetőivel, több vállalat Tao-felajánlása révén valósult meg. Ezzel a csarnok szolgáltatásának minősége jelentősen emelkedett, a szurkolói élmény összehasonlíthatatlanul jobb lett. De eddig még egyetlen alkalommal sem láthatta senki, mit is tud valójában a rendszer, milyen hangulatot képes varázsolni a sportcsarnokba. Ezen az estén az új világítási rendszert a színvonalának megfelelő módon mutatják be, vagyis aki kilátogat a Messzi István Sportcsarnokba, különleges élménnyel gazdagodhat.

Bemutatkoznak majd a KTE-Duna Aszfalt csapatai, köszöntjük a másnap vb-selejtezőre utazó válogatott tagjait és erre az estére szállítja le a csapat mezszponzora, a Decathlon a csapat új mezét, amely valóban egyedi tervezésű, és amelynek tervei láttán a játékosok annyit mondtak: nagyon menő… Az egyes számút egyébként erről az eseményről biztosan az egyik vendég viszi haza.

Vagyis várunk mindenkit szeptember 12-én, szerdán az esti show-ra - várhatóan 19.30-kor kezdődik a program.

fotó: ktekosar.hu/Réti Attila

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus