Rajtunk is múlik: a debreceni 3X3 Eb lehet a tavalyi Év Rendezvénye

Egy online leadott szavazattal segíthetünk,hogy a debreceni 3X3 Európa-bajnokság legyen az év helyi eseménye a dehir.hu portál szavazásán

A helyi klub kommunikációs felelőse, Erdei Ádám hívta fel figyelmünket a debka.hu cikkére, köszönjük: 

"Idén is meghirdették az év debreceni rendezvénye versenyt, melyen a Kossuth téren megrendezett szeptemberi U18-as 3×3 Európa-bajnokság is jelölést kapott.

A rendezvény egy ötnapos kosárfesztivál része volt, hiszen a kontinensviadal előtt a világ legjobb felnőtt csapatait magába tömörítő World Tour Masters fordulót is rendeztek a Nagytemplom előtt. A látványos csoportmeccsek, a színvonalas kísérőprogramok, és a lélegzetelállító zsákolóverseny mellett a végelszámolásnál is meglepetés született, hiszen az egész évben veretlen világelső Novi Sad Alwahda elvérzett az elődöntőben a későbbi győztes Liman ellen. A Budapest néven induló magyar válogatott nem tudta megismételni 2016-os bravúrját, ezúttal nem tudtak továbbjutni a csoportból Mohácsi Mátéék.

Az U18-as Európa-bajnokság ezt követően minden várakozást felülmúlt. A hölgyek magabiztosan továbbjutva a csoportból a nyolc között legyőzték a világbajnok franciákat, az elődöntőben a meglepetéscsapat hollandokat, a döntőben pedig a nagy esélyes vb bronzérmes oroszokat is. A szervezők is jelesre vizsgáztak, hiszen az időjárás az utolsó napon közbe szólt, és a verseny gördülékeny és biztonságos lebonyolítása érdekében átköltöztették az egész rendezvényt az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba, mindezt kevesebb, mint két óra alatt."

Szavazni a dehir.hu oldalán lehet a képre kattintva - a kezdo5.hu szerkesztői már leadták a voksukat :)

fotó: debka.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus