Russell Westbrook ezúttal Rondo bátyjával került konfliktusba

15-20 ezer néző helyett a buborékban csak pár tucatnyi néző van a meccseken, de Westbrook így is tovább gyarapította összetűzéseinek gyűjteményét az ellenfelek drukkereivel.

A negyedik negyedben LeBron James büntetőzött, amikor Russell Westbrook hallott meg valamit a nézőtérről, és meg is indult arrafelé, végül a játékvezetők ellökdösték onnan. Mint kiderült, Rondo bátyja, William Rondo annyit mondott neki, hogy "trash", majd integetéssel búcsúzott a Houston sztárjától.

William Rondót kikísérték a biztonságiak, a nem sokkal későbbi időkérésnél Westbrook még mindig azt nézte, hol van - a meccs után azt mondta, hogy a nézők fogják be a szájukat, mivel ez a szabály, amikor mindenkinek leginkább a családja van a nézőtéren. Szerinte Rondo hülyeségeket beszélt a pályán, ehhez csatlakozott a testvére is, amivel alapesetben nincs baj, de ilyen környezetben problémás. 

Rondo annyit mondott a meccs után, hogy a testvére ült a helyén és nem csinált semmi durva dolgot, annyit mondott, hogy "trash", eza szurkolók dolga, nem volt ebben semmi tiszteletlenség. Rondo reméli, hogy ezért nem fogják megbüntetni a testvérét.

Érdekesség egyébként, hogy William Rondo nem mint Rajon Rondo testvére tartózkodik a buborékban, hanem már a kezdetektől ott dolgozik, mivel a fodrászok és manikűrösök csapatának egy része az ő cégének az alkalmazottja. 

Az összezördülésnek volt előzménye, nem sokkal előtte Rondo dobott Westbrookról egy triplát, aztán próbált dobni egy ziccert, ahol Westbrookra nem fújtak faultot, majd a túloldalon kétszer is Westbrook javára ítéltek kisebb kontaktoknál, amit alaposan meg is "vitatott" a két hátvéd - LeBron James konkrétan kiröhögte Westbrookot, amikor az 29 pontos hátrányban azt ecsetelte, hogy jobb lenne, ha bedupláznák, mert máshogy nem tudják megfogni...

Westbrook és a drukkerek között nem az első összezördülés volt ez: 2016-ban Philadelphiában vezettetett ki egy szurkolót, aki két középső ujjat mutatott neki, 2018-ban Utahban egy playoff-meccsen előbb szóváltásba keveredett egy drukkerrel, egy másiknak pedig kiverte a kezéből a mobilját, 2019-ben pedig szintén Utahban keveredett szócsatába egy másik Jazz-szurkolóval, de ezen kívül is rengeteg ilyen konfliktusa akadt már.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus