Online közvetítés az Alba-Paksról

A magyar bajnokság felsőházi középszakaszának 4. fordulójában igazi rangadót játszik egymással a listavezető Alba Fehérvár és a harmadik helyen álló Atomerőmű SE. A találkozó pikantériája, hogy a mai meccset követően három nappal újra összecsap majd a két gárda, akkor majd Pakson, a Morgen Ferdinánd Magyar Kupa négyesdöntőjében, úgyhogy üzenetértéke is lehet a mai mérkőzésnek. Az összecsapásról ezúttal élő közvetítés is lesz, így a nem Fehérváron tartózkodók is nyomon követhetik az ütközetet, jó szórakozást!

Az alábbiakban a szekesfehervar.hu beharangozóját olvashatjátok:

"A kosárlabda-bajnokság középszakaszának újabb rangadója következik szerdán 18.30-kor a fehérvári Vodafone Sportcentrumban. Az alapszakasz-győztes Alba Fehérvár a második Paksot fogadja, ez lesz a hazaiak negyedik meccse az újdonságnak számító középszakaszban. Eddig veretlenek Moore-ék, s hogy azok is mardanak-e, azt a helyszínre kilátogatók megnézhetik - akik pedig nem tudnak ott lenni, internetes közvetítésben láthatják a fehervartv.hu oldalon. Csütörtökön a találkozó felvételről lesz látható a Fehérvár Televízióban.

A két csapat szoros meccseket játszott az alapszakaszban, mindig hazai győzelemmel. Így most Fehérváron az Alba számít esélyesebbnek, és ezt erősíti, ha sérülés miatt nem játszhat a paksiak irányítója, Lorenzo Williams. Lehet, hogy nem kockáztatják meg a játékát, hiszen a hét végén pakson kupadöntő következik - ott is összefut a mai két rivális, az elődöntőben. Egyelőre azonban a bajnokság a fontosabb Braniszlav Dzunics csapatának, amely győzelme esetén veretlenül várhatná a középszakasz csúcsrangadóját, a jövő heti, Szolnok elleni találkozót.
Élő közvetítés az Alba Fehérvár - Paks rangadóról a www.fehervartv.hu oldalon, 18.30-tól."

A meccset tehát ezen a linken követhetitek majd 18:30-tól!



Forrás és kép: szekesfehervar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus